1. Dela squashen i 2 delar på längden. Ta bort och kärna ur dem med en sked. Lägg squashhalvorna i kokande vatten, ca 5 min. Låt dem rinna av.
2. Finhacka lök, skinka. Ta bort tomatkärnorna och finhacka tomatköttet. Blanda hacket med ost och mjölk. Krydda.
3. Fyll squashhalvorna och lägg i en ugnssäkerform och sätt in i en ca 200 grader varm ugn
Köttfärsfyllda squashrullar (eller squashbåtar), 4 pers. 200 g riven ost (ta hälften om du gör squashbåtar). Köttfärsfyllda squashrullar (eller squashbåtar), 4 pers 2 squash, tunt hyvlade på längden med osthyvel eller mandolin. 200 g riven ost (ta hälften om du gör squashbåtar)
Placera squashbåtarna i en ugnsfastform och fördela fyllningen i båtarna. Toppfyllda squashbåtar6 port3 st squasholivolja2 st gula lökar1 vitlöksklyfta10 stora champinjoner1 liten burk majskorn4 st tomater1 burk creme fraiche, tomat & basilika1/2 paket fetaostsaltsvartpepparGör så härBörja med att sätta ugnen på 225 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.