150 g smör1 ½ dl sockerrivet skal av 2 apelsiner3 ägg1 tsk bakpulver2 dl pressad apelsinsaft1 dl sockerGlasyr 1 ½ dl florsocker 1 msk vatten 2 apelsiner i skivor Sätt ugnen på 175°
Tillsätt sen florsockret och rör om tills alla lumpar försvunnit och att du fått en fin jämn smet, till sätt kakaon för att få en mörkare färg på sockerglasyren
Bred sockerglasyr över. Är ytterst tacksam för att JAG inte är en av deltagarna i Hela Sverige bakar. Birgitta och Johan skulle ha dömt ut mina wienerbröd totalt
Fördelen med vanlig sockerglasyr är att den kan läggas på innan muffinsen svalnat helt. Idag var vi bortbjudna och jag ville gärna göra riktiga cupcakes med flufftopping men jag hade bara lite drygt 45 minuter på mig så det fick bli den här enklare varianten av muffins
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.