175gr
Klä en långpanna på ca 20×30cm med bakplåtspapper. Vispa ägg och socker vitt och pösigt, rör ner vattnet, blanda torrvarorna och sikta ner, rör till en jämn smet, häll i formen, grädda mitt I ugnen ca 20 min känn med sticka, låt svalna helt. Smält smör, socker och vaniljsocker i en kastrull, tillsätt äggulorna och vispa kraftigt tills krämen tjocknar, den får inte koka, låt svalna något, bred glasyren över kakan ,strö på kokos, låt kallna innan du skär i bitat
Hej. Nu är det fredag mina vänner och jag är ledig till på tisdag, så skönt. -) Det firas med godsaker i mängder hihi och här kommer en mumsig kaka som baktips
Klurade ett tag på vad jag skulle baka och valet föll på Silviarutor. Idag kommer mamma förbi och bjuder på lite mat, då är det väl inte mer än rätt att hon får
Till Zacks kalas så bakade jag både kärleksmums men också silviarutor. Dessa klassiska, mjuka rutor med smak av vanilj och toppade med härlig smörkräm och strössel
Hej. Nu är det fredag mina vänner och jag är ledig till på tisdag, så skönt. -) Det firas med godsaker i mängder hihi och här kommer en mumsig kaka som baktips
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.