Mixa choklad, dadlar, nötter och olja i matberedare.
Vispa äggen.
Blanda de torra ingredienserna i en skål.
Rör ihop alla ingredienser och lägg upp i muffinsformar. Fyll formarna knappt till hälften.
Grädda i ugn på 200 grader i 8-10 minuter. Låt muffinsen svalna helt.
Frosting:
Hacka chokladen grovt och lägg i en skål. Värm grädden, koka inte, och häll över chokladen. Rör tills chokladen smält och det blivit en chokladkräm. Låt svalna helt i kyl. Vispa chokladkrämen tillsammans med färskosten, apelsinsaften och vaniljpulver.
Dekorera muffinsen med frosting och ev lite kokos eller strössel.
Receptet ger 2 stycken söta veganska chokladcupcakes med fluffig blåbärsfrosting. Hej på er. Den här helgen har varit varit galen med sjuka barn och massor med jobb som behöver göras
Hon har varit riktigt duktig och ända sedan dess avstått från allt onyttigt men sen vårt samtal så har jag funderat över att snickersrutor borde gå att göra nyttiga
men jag var helt enkelt tvungen att testa dessa "über nyttiga" pannkakor när jag snubblade på dom. Jag serverade mina nyttiga proteinpannkakor med fluffigt kvarg blandat med lite vaniljpulver och skivade bananer till
Det är inte ofta som jag springer på och dessutom testar sådana nyttiga recept. Det här brödet innehåller inte mjöl överhuvudtaget, däremot en massa nyttigheter som keso och massa fröer
Den här kycklingpajen har jag gjort i över 10 år och är verkligen en gammal favorit. Barnen älskar den också då pajskalet blir som bröd, som påminner om scones
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.