Nyttiga chokladbollar

Chokladbollar är riktiga trotjänare på kafferepet. Varför inte testa att göra en lite hälsosammare variant utan raffinerat socker? På MyTaste hittar du flera olika recept på nyttiga chokladbollar!

nyttiga chokladbollar havregryn nyttiga chokladbollar dadlar nyttiga chokladbollar kokosolja nyttiga chokladbollar cashewnötter nyttiga chokladbollar honung nyttiga chokladbollar jordnötssmör nyttiga chokladbollar aprikoser chokladbollar nyttiga sesamfrön nyttiga chokladbollar russin nyttiga chokladbollar utan nötter
Litenyttigare
Bilden kommer från receptet Nyttiga chokladbollar med fikon av Litenyttigare

Rulla nyttiga chokladbollar till fikastunden


Har det blivit lite för mycket av det goda på senaste tiden? Du kan ändå njuta av smarriga chokladbollar! Chokladbollar är verkligen en riktig favorit hos stora såväl som små. Eftersom chokladbollar inte behöver bakas i ugn är de perfekta när de även de minsta vill baka.

För den som vill skippa sockret finns det en mängd recept på lite mer hälsosamma varianter av chokladbollar. Rawfood-bollar får en naturlig sötma tack vare torkad frukt. Gör till exempel nyttiga chokladbollar med dadlar. Eller testa chokladbollar med banan, ett recept som barnen garanterat kommer att gilla! Hälsobollarna stillar sötsuget och smakar minst lika gott som originalet.

Visste du förresten att dessa godsaker har en alldeles egen dag i almanackan? Den 11 maj firar vi chokladbollens dag. Med nyttiga chokladbollar kan du frossa lite extra!

Toppkommentarer i nyttiga chokladbollar

Hälsosamma chokladbollar
79

“Urgoda. Gör dom ofta!❤”

Visa alla 2 kommentarer
Nyttiga chokladbollar med avocado
51

“jättebra”

Se recept