Milkshake. Denna gjorde jag med frysta jordgubbar, glass och färska hallonoch en gnutta vaniljsocker. Vet inte varför, men det är väl när salt möter sött och det är lite udda som gör det så gott
Skär frukten i mindre bitar och lägg i en mixer tillsammans med bären. Separera gulor och vitor. Häll upp i små burkar eller dricksglas och garnera med resten av vispgrädden, frukt och bär
ca 40 bitar 2 dl florsocker 150 g turkisk peppar 300 g marshmallows 2 påsar geléhallon (à 170 g) Fler smaker Salt möter sött 200 g fudge (skuren i bitar) 1 1/2 dl salta hackade jordnötter Persikosmak 160 g halverade persiko gelegodis 2 dl rostad kokos 1 tsk chiliflakes Gröna grodor och grönpeppar 25 grönagrodor gelegodis (i bitar, ca 200 g) 2 tsk mortlad torkad grönpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
I går var vi bortbjudna på fika till sambons son och svärdotter, så jag tänkte att ja skulle baka något smaskigt att ta medGlutenfritt så klart, hade aldrig prövat denna paj, men den blevklart godkänd av alla som åt den
Vispa äggulorna och florsockret poröst i en bunke, gärna med elvisp. Krossa turkiskpeppar i mortel, jag brukar inte krossa så att det blir ett pulver, det är gott med lakritsbitar i glassen
Ingredienser Vaniljyogurt Banan Frysta hallon Frysta blåbär (Ingredienserna är efter smak, prova dig fram) Gör såhär * Häll i yougurt i en skål eller direkt i saftkannan
Hacka alla nektariner utom en, i gaska stora bitar och blanda med de hela hallonenoch potatismjöl. Lägg ner frukten och bären i en smörad form med löstagbar kant och smula degen över hela
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.