Mariannetryfflar (30 st)
jigglybear
jigglybear

Mariannetryfflar (30 st)

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1  dl grädde
  • 30 marianne
  • 200 g choklad (jag brukar blanda mörk och ljus)

Beskrivning

    1. Börja med att köra Mariannegodisarna i en matberedare så de blir riktigt krossade.

    2. Koka sedan upp grädden, ta bort från plattan och rör ner chokladen.

    3. Rör till smeten är helt slät och blanda sedan i Mariannekrosset.

    4. Ställ kallt någon timme eller två. Rulla små bollar som du sedan rullar i florsocker.

    5. Lägg på en tallrik och ställ kallt ytterligare nån timme.

    Sedan går det bra att lägga den i en burk eller skål utan att de kladdar.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.