Frys smeten i 3–4 timmar, så att den är lättfryst vid servering. Så här såg vårt nyårsbord ut i år. Vi samlades fem familjer och körde knytkalas som vanligt
Frys smeten i 3–4 timmar, så att den är lättfryst vid servering. Så här såg vårt nyårsbord ut i år. Vi samlades fem familjer och körde knytkalas som vanligt
Sist vi fick över testade vi att frysa in ruccolan (den var då redan sköljd), och nu när vi lagade tomatsoppa tinade vi upp den och mixade till en egen ruccolaolja - det blev kanongott och man kan aldrig tro att ruccolan varit fryst
Som nummer två den här frukostveckan delar jag med mig på en smoothie på kvarg, frysta bär, några droppar ekologisk honung och en äggröra med solrosskott på ett gott och grovt bröd
Fryst tårta kan garneras direkt när den tas ur frysen. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Och här kommer efterrättstipsen. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Så har ni inte bestämt er för vad ni ska äta, så kika in lite då och då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.