Luciatryfflar med fikon och marsipan
luciachokladglögg
luciachokladglögg

Luciatryfflar med fikon och marsipan

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 200 g fikon
  • 80 g Lucia Chokladglögg (71 kr, 76504, beställningssortimentet)
  • 400 g mandelmassa
  • Till garnering: Choklad och strössel, tex juligt strössel av små silverkulor eller granar

Beskrivning

    1. Blötlägg fikonen i Lucia choklad över natten.

    2. Kör fikonen i mixen tills de är mosade ordentligt.

    3. Ha i mandelmassan och kör tills det blivit riktigt blandat.

    4. Kavla ut och skär i små fyrkanter om 2*2 cm.

    5. Doppa i mörk choklad med en gaffel och lägg sedan på bakplåtspapper.

    6. Strö sedan över juligt strössel

    Av: Chokladfabriken

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.