Stek färsen. När den är klar i med grädde, tomater, fetaost och valfria kryddor. Låt puttra.
Under tiden skär vitkålen i strimlor och täck botten på den ugnsfasta formen rejält. Häll sedan över färsblandningen så den täcker kålen.
In i mitten av ugnen ca 40 min.
På gårdagens Nobelmiddag hemma hos oss åt vi mört renkött, ostsås och en god vitkålsgratäng. Den här vitkålsgratängen smakar precis som en potatisgratäng
I veckan kom turen till en vitkålsgratäng. Nu är jag hem och vänder mellan Isaks fotbollsmatcher. Det är ungefär 10 minuter kvar innan vi måste åka i väg till nästa match så då passar jag på att ge er det utlovade receptet
Vitkålsgratäng recept. Igår testade jag ett recept på vitkålsgratäng som jag hittade på bloggen 56kilo, som faktiskt var riktigt gott. )Jag serverade vitkålsgratängen tillsammans med kryddiga korvar med kötthalt på ca 85%
Sen åkte grillen fram i kvällssolen och vi grillade både oxfilé och entrecote och till det gjorde jag en vitkålsgratäng som var ett riktigt bra grilltillbehör eftersom den var så saftig och krämig
Ett LCHF-recept jag hittade HÄR på min jakt efter vitkålsrecept. Funderar du på något smarrigt till middag idag kan jag tipsa om den här krämiga vitkålsgratängen
Jag gjorde saftiga biffar av färsen och till biffarna gjorde jag min krämiga vitkålsgratäng. Denna oktobersöndag gick väl till historien som en av de varmaste
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.