Sen åkte grillen fram i kvällssolen och vi grillade både oxfilé och entrecote och till det gjorde jag en vitkålsgratäng som var ett riktigt bra grilltillbehör eftersom den var så saftig och krämig
Söndagsmiddagen idag, blev en vitkålsgratäng med massa ost. Vitkålsgratäng. Vitkålsgratäng. 45 - 50 minuter. 1 - 2 st fläskfiléer. 1-2 timmar. 1 - 2 st fläskfiléer
Förra helgen testade jag att göra paj á la LCHF. Krämig kycklingpaj med paprika, 4-6 portioner. Förgrädda sedan pajskalet i 8-10 minuter till skalet fått lite färg. Grädda i nedre delen av ugnen i 35-40 minuter
Igår gjorde jag vitkålsgratäng igen. Vitkålsgratäng med Kyckling & Bacon. Fördela den rivna osten över och gratinera tills det fått fin färg, ca 25-30 min på 200°c(varmluft)
Ha i 3-4 dl grädde, rör om, och låt puttra i ungefär 5 minuter utan att röra om. Ställ in gratängen i mitten av ugnen i cirka 40-50 minuter. 3-4 blad vitkål. 3-4 dl grädde
I veckan kom turen till en vitkålsgratäng. Nu är jag hem och vänder mellan Isaks fotbollsmatcher. Det är ungefär 10 minuter kvar innan vi måste åka i väg till nästa match så då passar jag på att ge er det utlovade receptet
Så jag bestämde mig därför för att ha en storkoks-helg och lägga upp ett nytt lager. 4-5 tomater i tärninger eller 1 burk krossade tomater. 4-5 tomater i tärning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.