Pajen serverades medvaniljsås såklart. Så, nu har jag smält lördagens höstmiddag, firat söndag med garderobsrensning, babysim och firat att det var sex år sedan vi träffades med att dela en pizza, dricka billigt bubbel och lite polly
Lägg ihop bottnarna med fyllningarna emellan. Garnera med blåbär och citronskivor. Koka upp saften av 1 citron med ca ½ dl socker, det ska inte kännas surt. Vispa grädden till garneringen blanda med 2 dl av citronkrämen och bred den över tårtan. 50 g rumsvarmt smör mjölkfritt/laktosfritt. 3 dl Go green havre vispgrädde/ laktosfri vispgrädde. 3 dl Go green Havre Visp grädde/ laktosfrivispgrädde
En favorit är en kallrörd, med vispgrädde, äggulor och socker, men den blir ju ”något” mäktig och kalorität ibland… Vill man ha en god vaniljsås så görs ju den främst (eller helt) på mjölk och det är ju dessutom gott att variera sig
Häll bort blötläggningsvattnet och mixa nötterna med övriga ingredienser till helt slät konsistens. Supergod, krämig och len vaniljsås som passar till alla sorters paj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.