Koka pastan. Skölj den kall. Blanda i pressad vitlök, oliver och strimlad skinka. Salta och peppra. Rör ner crème fraiche tills det blir tillräckligt krämigt
1. Sätt ugnen på 225 grader. Smörj en springform och bröa den. 2. Vispa ägg och socker poröst. 3. Smält smör och choklad över vattenbad och låt svalna något
200 g laktosfritt rumstemperaturerat smör. 1. Skålla, skala och mal mandeln. Rör socker och smör poröst. Blanda i mandel, ägg och mjöl och arbeta ihop till en deg
Sätt ugnen på 225°C. Mos. Skala och koka potatisen. Mosa potatisen till mos. Korv. Skär skåror i korven men inte ända ner (korven ska hålla ihop i nederdelen)
Koka riset enl anvisning på förpackningen. Lägg kokt ris i en ugnsfast form. Skölj och skär purjolöken i slantar, fräs i en stekpanna tills fräset är mjukt och lite brunt