1. Blanda ihop kokos, kondenserad mjölk och florsocker i en skål.
2. Rulla bollar av degen och lägg dem i en plåt eller på en tallrik med bakplåtspapper. Ställ bollarna i frysen i ca 30 min, tills de är ordentligt kalla.
3. Smält chokladen över vattenbad.
4. Doppa kokosbollarna i chokladen och lägg tillbaka dem på bakplåtspappret.
5. Strö över lite kokos och låt chokladen stelna i kylen. Förvara bollarna i kylen.
Superenkla kokoskakor som smakar precis som Bounty. ca 24 st. 1 burk kondenserad mjölk, 400 g (inte den kokta). 400 g mjölkchoklad. -Mama Skogly ♥ ca 24 st. 1 burk kondenserad mjölk, 400 g (inte den kokta). 400 g mjölkchoklad
Jag heter Madelene och är 24 år, jag bor tillsammans med min familj bestående av sambo B, vår dotter Ena som är född i oktober 2012 och vårt senaste tillskott Edin som föddes i April -14
Doppa kokosbitarna i chokladen och lägg de på en bricka med bakplåtspapper. Lägg ingredienserna till chokladöverdraget i en kastrull och rör om på låg värme tills chokladen är len och fin
Det funkar ju inte hemma hos mig, där Nutellan envisas med att hamna i min mage hela tiden. Det gäller ju bara att hitta rätt tillfälle och det infann sig nu i helgen
Känn med en provsticka. Den var jättelätt att göra och den innehåller bara4ingredienser vilket är perfekt. Vispa Nutella och ägg med en elvisp i ca 1 min. Bred ut smeten i en form, ca 11 x 18 cm eller ca 20 x 20 cm i diameter, smord och bröad eller klädd med bakplåtspapper. 4
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.