•Hacka lök och paprika enligt önskad storlek
•Hacka kycklingen i små kuber
•Pressa vitlöksklyftan
•Stek lök/paprika tillsammans med vitlökspurén och curryn
•Blanda i kyckling och genomstek! (Gärna med lite vatten så kycklingen blir saftigare)
•Blanda i 200 gr ört/vitlöks färskost och låt smälta
•Tillsätt matlagningsgrädde, spenat och låt koka upp!
Till dagens lunch blev det denna krämiga maträtt. kycklingpasta med soltorkade tomater och spenat. För att ändå få den krämig har jag i riven ost under tillagningen
300 g tagliatelle smör 400 g kycklingbröst, skurna i bitar 3 klyftor vitlök, finhackade 50 g soltorkade tomater 150 g babyspenat 2,5 dl grädde havssalt (en generös nypa) svartpeppar, nymalen parmesanost, till servering
1. Koka upp pastavatten. 2. Kyckling. Salta och peppra kycklingen. Hetta upp olja i en stekpanna och stek strimlorna på medelhög värme så att de får en fin gyllenbrun stekyta och blir genomstekta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.