Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en springform på ca 20 cm i diameter. Klä den gärna med bakplåtspapper.
Smält smöret i en kastrull. Rör i sockret och kakao. Knäck i ett ägg i taget och avsluta med att vispa ner mjölet. Häll i smeten i formen
Blanda alla ingredienser till toscan utom nötterna i en kastrull. Låt koka upp och sjud 1 minut.
Hacka mandlarna grovt och rör ner i toscasmeten
Fördela toscan över kakan
Grädda i nedre delen av ugnen 25- 30 minuter. Skaka lätt på formen i ugnen, mittenska inte dallra då är kakan klar
Låt kakan vila i 10 minuter i formen innan du lägger över den på ett fat
Denna chokladdröm är super god, krämig och kan ätas med gott samvete. Om jag säger att den här kladdkakan är fri från tillsatt socker och gluten - tror du på mig då
Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten tillsammans med smöret. Det regnar som vanligt denna sommaren sp för att inte vaea helt sysslolös bakade jag en snabb kladdkaka aka LCHF
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.