Gryta med persika och ris
Matilda
Matilda

Gryta med persika och ris

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner ris
  • 300 g quornbitar
  • 1 krm curry
  • 1 tsk sambal olek
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 msk grönsaksbuljong
  • 100 g sojabönor
  • 1 st paprika
  • 100 g broccoli
  • 1 dl vatten
  • 1 msk maizenamjöl
  • 250 g kokosmjölk
  • 2 msk mango chutney
  • 100 g persikohalvor
  • salt & peppar

Beskrivning

    Receptet är för 4 personer.

    1. Koka ris enligt anvisningarna på förpackningen.

    2. Fräs grytbitarna i olja med curry, sambal olek och vitlök. Tillsätt grönsakerna och låt fräsa en stund.

    3. Tillsätt kokosmjölk, grönsaksbuljong. Red av med maizenamjöl utrört i vattnet.

    4. Tillsätt de avrunna och tärnade persikorna och mango chutney. Smaksätt med salt och svartpeppar.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.