1) Sätt ugnen på 200 grader.
2) Blanda fröer med honung, kanel och kardemumma i en bunke.
3) Lägg blandningen på en plåt med bakplåtspapper.
4) Sätt in i ugnen ca 20 min (håll koll! Mamma säger att 20 min är för mycket).
5) Låt svalna och blanda ner de torkade bären. Förvara i glasburk.
Kokosyoghurt med nöt- och frömüsli. Nöt- och frömüsli. I helgen när jag satt och surfade på Facebook dök det plötsligt upp ett sponsrat inlägg från Företaget Belvita med en video som gjorde reklam för deras frukostkex
Du kanske gillarBlåbärschiapuddingChiapudding tricolore – flera lager av supermatFyra 100% sockerfria frukostarChiapudding med smak av chaiKokosyoghurt med nöt- och frömüsli Ca
– På en typsik dag äter jag frukt-, nöt- och frömüsli med havremjölk eller havreghurt till frukost. I den tredje delen av min intervjuserie med vegoinspiratörer är det nu dags att träffa mannen bakom det populära instagramkontot och bloggen Planticize – Chris J Bartis
Ett ”spa” på insidan. 3 svar. Ibland, och inte helt sällan i slutet av sommaren eller början av våren, kan jag känna en lust att genomföra ett ”spa” på insidan
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.