Fläskfärs & ädelostgryta med paprika, LCHF
Marie Jakobsson
Marie Jakobsson

Fläskfärs & ädelostgryta med paprika, LCHF

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 port:
  • 700 g Fläskfärs gris fett 15 %
  • 0,5- 1 tsk salt
  • 1 krm Vitlökspulver
  • 1 krm paprikapulver stark
  • 1 krm vitpeppar
  • 4 st Paprikor
  • 2 dl crème fraiche fett 34%
  • 1 dl Vispgrädde fett 40%
  • 125 g ädelost

Beskrivning

    1. Strimla paprika dela strimlorna på hälften så de är klara att tippa i grytan när det är dax.

    2. Stek på fläskfärsen. Krydda m salt. Stek bort värsta vätskan och krydda med kryddorna efter eget tycke.

    3. Häll i Crème fraiche och grädde. Smula i ädelosten.

    4. Lägg i den skivade paprikan och låt puttra ca 10 minuter.

    Variationstips
    Byt ut paprika mot exempelvis Broccoli, Blomkål, mm

    Serveringstips
    Isbergssallad

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.