nyfiken på

nyfiken på

Svamp- och salsicciapasta med tryffel

Svamp- och salsicciapasta med tryffel

400 g rigatoni 3 färska salsicciakorvar 1 kruka färsk gräslök, finskuren 2 dl mousserande vin 2 dl vispgrädde 300 g champinjoner (alt svamprester från Benjamins recept svampsoppa, se tips) 1 citron, finrivet skal tryffelsmör färsk tryffel
Spenatsoppa med kokt ägg och krispig bacon

Spenatsoppa med kokt ägg och krispig bacon

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Soppa 450 gram fryst spenat 0,5 st 2 st vitlöksklyfta(or) 8 dl vatten 2 tärning(ar) grönsaksbuljong 1 dl vispgrädde 0 st salt 0 st smör 0 st svartpeppar Tillbehör 4 st ägg 120 gram bacon 1 bakplåtspapper 0,5 st gurka 200 gram morötter Köp receptet Näringsvärde Kcal
Chokladmousse med daim

Chokladmousse med daim

Mörk chokladmousse300 g vispgrädde [3 dl] 150 g mörk choklad 70 % 80 g äggula [4 st] 30 g strösocker [2 msk] 15 g vatten [1 msk]
Caprese Roasted Asparagus

Caprese Roasted Asparagus

Preheat your oven to 400 degrees. Line a baking sheet with foil and spray with non-stick cooking spray