Fetaostfylld kycklinggratäng
annagl
annagl

Fetaostfylld kycklinggratäng

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg Kycklingfilé
  • 1 pkt Bacon
  • 1 pkt Fetaost
  • 4 dl Creme fraiche
  • 2 dl Grädde
  • (alt. 5 dl Kokosmjölk/grädde)
  • 1 st Gul lök hackad
  • 2 st Vitlöksklyftor pressade
  • 1 tsk Chilipulver
  • 1 tsk Chiliflakes
  • 1 msk Paprikapulver
  • 2 msk Tomatpuré
  • Salt & Peppar
  • Basilika/Oregano som topping

Beskrivning

    1. Sätt ugnen på 225 grader

    2. Fyll kycklingen med halva paketet fetaost (smula ned resten i såsen) och linda varje filé med bacon (om det blir bacon över kan den med fördel stekas för sig och ha i såsen).

    3. Blanda såsen

    4. Stek lök och vitlök och blanda ned i såsen

    5. Stek kyckling & bacon

    6. Lägg kycklingen i en ugnsform och häll över såsen

    7. Tillaga i ugn 30 min

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.