Då var det höst och med det vet alla som hänger på matbloggar att det är dags för grytor igen. Jag älskar ju en mustig gryta, ett tungt rödvin med en värmande brasa i bakgrunden
Vi har lagat till recept med hennes signatur på tidigare här i bloggen, bland annat vår absoluta favoritrisotto med lika många kalorier som mycket citronsmak, krämig citronrisotto, och har ni inte testat den tidigare så är det hög tid
Till tonfisken äter vi vår absoluta favoritrisotto, ni hittar receptet här, och som avslutning på kvällen meny blir det en smarrig ananasefterrätt, receptet har ni här
Den gången mest Esthers förtjänst. Jag vet inte hur jag har lyckats hålla på den här i två år. Kanske kändes det som att jag skulle sno den om jag skrev om den
idag är dessutom en riktigt speciell dag, det är Esthers födelsedag. Hej. Tittar på handbolls-vm, Sverige mot Ungern så tittar in här supersnabbt och uppdaterar med nytt recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.