Daim-Ischoklad
DenblygaViolen
DenblygaViolen

Daim-Ischoklad

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g Marabou Daim
  • 100 g kokosfett
  • (ischokladformar)

Beskrivning

    1. Bryt chokladen i mindre bitar och smält den i vattenbad.
    2. Smält även kokosfettet i en kastrull och låt svalna av lite.
    3. Blanda choklad och kokosfett väl.
    4. Fördela chokladsmeten i ischokladformarna. Lättast går det om man först fördelar Daimkrosset i formarna med en sked och sedan fyller upp med resten av den smälta chokladen.
    5. Låt svalna. Lägg dem i burkar med lock med smörgåspapper mellan lagren.
    6. Förvara svalt.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.