Camillas Äggost
camilla63-1
camilla63-1

Camillas Äggost

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 Ägg
  • 4 L Röd Mjölk
  • 2 dl Grädde
  • 5 dl Filmjölk

Beskrivning

    Vispa upp äggen i mjölken och tillsätt övriga ingredienser

    Värm upp på först lite högre temperatur på spisen tills det börjar ryka lite och sänk sen till låg temperatur och under hela tiden rör i kastrullen

    När det börjar småsjuda runt kanterna så låt det göra det en liten stund innan man stänger av plattan och tar bort kastrullen från värmen

    Lägg på locket och låt vila några minuter innan man skopar upp all äggostmassa i äggostformen med socker mellan lagren

    Sätts ut i kylen med tallrik över och njuts dagen efter

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.