Sätt ugnen på 175 grader. Starta med att göra botten. Blanda samtliga ingredienser. Mandelmassan river man. Brad ut ibakpapperklädd långpanna ca. 30× 40 tänk att ju större form, desto lägre biskvier. Grädda mitt i ugnen 20 minuter eller tills den fått färg. Ta ut och låt svalna. Vänd upp botten på ett nytt bakpapper och dra bort det som sitter fast under. Det gör att undersidan på biskkviernainte fastnar på kakfatet. Vispa ihop samtliga ingredienser fluffigttill smörkräm,bred den ovanpå botten,ställ kallt.
Smält chokladen i micro eller vattenbad, bred den ovanpå kakan. Låt stelnaoch skär i rutor
BOTTENRiv mandelmassan och blanda med äggvitornatill en slät smet. Låt svalna (mycket viktigt annars smälter smörkrämen)SMÖRKRÄMRör ihop smör och florsocker
Biskvier har börjat komma i alla möjligaolika smaker och skepnader. Och jag håller med om att det är roligt att testa olikasmaksättningar även om originaletisig är ganska så felfritt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.