Katalaner Ugn. 175°. 1. Arbeta samman mjöl, socker, matfett och ägg-gula till en smidig deg. Svep in degen i plastfolie och lägg den kallt ca 1 timme Matklubben.nu
Kolakakor Ingredienser Portioner. 30 stycken 100 g smör 1 dl socker 1 msk vaniljsocker 1 msk sirap 2 1/2 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Biskvier I Långpanna från Gokväll Sätt ugnen på 175 grader. Starta med att göra botten. Blanda samtliga ingredienser. Mandelmassan river man anna.l.thid
Biskvier i långpanna 500 g mandelmassa 2 st äggvitor 1 dl strösocker. 1250 g smör 100 g mörk choklad 2 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker 2 st äggulor www.recepten.se
Chokladbiskvier Mandelbotten100 g sötmandel 1,5 dl strösocker 1-2 äggvitor. 1Smörkräm2 dl marsankräm, från pulver 150 g smör 1 msk vaniljsocker 2 msk florsocker 1 msk kakao www.koket.se
Polynéer Arbeta ihop smör och mjöl till en grynig massa. Tillsätt grädde och vatten, och arbeta ihop till en deg Hemmets Journal
Bananbakelser Bananbakelser som på kondis. Fyllda med vaniljkräm, banan, och vispad grädde. Garneras med glasyr och smält choklad Sött & Blandat
Mandeltårta (glutenfri) Här får ni ett mycket gott recept. Mandeltårta, mums. Den passar mycket bra till påsken då den är gul och fin I Nadjas kök
Mandelkakor med amaretto Ingredienser Portioner. 40 kakor 1 bittermandel 200 g sötmandel 1 1/3 dl socker 1 1/3 msk Amaretto 2 äggvitor florsocker att rulla i Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Mazariner 100 g Arla® Svenskt Smör, rumsvarmt. 1½ dl strösocker. 11 ägg. 13 dl vetemjöl. 1150 g mandel. 13 bittermandlar www.arla.se
Mazariner 200 g smör. 17 dl vetemjöl. 11 dl socker. 11 ägg. 11 tsk vaniljsocker. 1400 g mandelmassa. 15 ägg. 1200 g florsocker www.koket.se
Mazariner – gott och enkelt recept 3 dl vetemjöl. 11/2 tsk bakpulver. 1100 g smör mittkok.expressen.se
Birgittas wienerstänger 125 g smör. 175 g strösocker. 11 ägg. 1220 g vetemjöl. 12 g bakpulver (0,5 tsk). 1sylt. 11 dl florsocker www.koket.se