20 timmars bröd
salo-1
salo-1

20 timmars bröd

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 gr 00 mjöl
  • 300 gr vatten
  • 1 tesked salt
  • 3 gr färsk jäst eller 1/2 tesked torrjäst

Beskrivning

    Blanda 1/4 mjöl med vattnet
    Blanda i jäst
    Blanda i salt
    Blanda mjölet i omgångar
    Jäs med plast 6 timmar i rumstemp
    Jäs med plast 10!timmar kyl
    Vik degen ordentligt 2 omgångar
    Jäs med handduk 2 timmar
    Värm järngryta i 250 grader
    Sänk värmen till 230 grader
    Grädda degen med lock 30 min
    Grädda degen utan lock 20 min
    Låt kallna lite

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.