Fiskgratäng Instruktioner. 1. Förvärm ugnen till 200°C. 2. Smält smöret i en kastrull på medelhög värme. Tillsätt den finhackade löken och vitlöken och sautera dem tills de är mjuka och genomskinliga salo-1
Egen MSG Torka 20 timmar i 54 grader. Kör allt separat i en krydd mixer. Ta en del av alla och blanda. 2 Tomat. 1 burk Ansjovis salo-1
Äggmayo 10 Ägg på plåt i 10 min ugn 175 10 min ska inte vara helt klara gulan ska vara kladdig. 5 vitlöksklyftor salo-1
Kycklingdressing Halv kopp majonnäs. 4 hackade/rivna vitlök. 1 matsked socker. 2 matskedar parmesan ost. 1 matsked vinäger typ äppelcidervinäger salo-1
Grytgrund stalekracker 100 gram olja. 1 dl mjöl. 1 lök. 1 grön paprika. 1 selleristav. Vitlök. 1 liter buljong salo-1
Padthai sås Blanda allt 2 msk brunt socker. 2 msk fisksås. 2 msk risvinäger. 2 msk soja. 2 msk lime. 1 dl shiratcha sås salo-1
Big Mac dressing Blanda alla ingredienser En kopp majonnäs. 1/4 kopp ketchup. 1/4 relish. 1 matsked senap. 1 tesked vinäger. 2 matskedar vitlökspulver salo-1
Thaibasilika sås -Fräs vitlök och chili. -Fräs kycklingen på hög värme. -Häll i allt förutom basilika och rör om ordentligt salo-1
Teriyaki sås Stek vitlöken och ingefäran i olja 3 minuter. Häll i risin, olja och saké. Förminska till 2/3. Blanda majsstärkelse och vatten salo-1
20 timmars bröd Blanda 1/4 mjöl med vattnet. Blanda i jäst. Blanda i salt. Blanda mjölet i omgångar. Jäs med plast 6 timmar i rumstemp salo-1
Hamburgerdressing Mixa 1 ägg med salt och senap. Mixa i oljan till en lös majonnäs. Mixa i ketchup och sambal. Klart 1 ägg. 1 nypa salt salo-1
Chillisås Mixa 4 första ingredienserna i mixer. Bryn blandningen i stekpanna med oljan. Häll på chilipulver och socker salo-1
Fläskköttsoppa Minska ner champinjoner tillsammans med lök. Tärna och stek köttet med örtsalt och grillkrydda. Blanda ner allt i kastrull salo-1
Köttfärssoppa Koka morötterna med fond, kryddor, soja. Lägg i små köttfärs kulor. Lägg i löken strax efter att det är klart salo-1
Köttbullar Kör allt i matberedare. Rulla till köttbullar. Koka ca 2 minuter. Stek för stekyta 1,2 kilo blandfärs. 1 ägg salo-1
Kebabkött Kör allt i en matberedare. Rulla hårt i plastfolie ca 10 cm tjock. Lägg i kyl 1-2 timmar. Ta bort plasten och rulla in i folie hårt salo-1