Plötsligt händer det. Det är inte ofta vi äter fisk nu för tiden. Jag skulle gärna äta det oftare men det blir så mycket gnäll när det serveras fisk och det orkar jag inte med
4 400 g fryst torsk 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 500 g fast potatis 1 fänkål 2 msk olja 3 msk tomatpuré 1 l fiskbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 1 tsk timjan 1 dl lätt crème fraiche salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Fräs paprikastrimlor, gul lök, vitlök och majskorn i 2 matskedar olivolja på medelhög värme under omrörning tills grönsakerna mjuknat, cirka 5 minuter. Tillsätt de krossade tomaterna och låt sjuda i cirka 15 minuter. 800 g krossade tomater
Synd, för personligen hade jag kunnat sitta där på en filt på gräsmattan i den ljumma kvällssolen hela kvällen, det är ju precis sånt där som jag gillar mest med sommaren
Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig. När dessa fått fin färg så häll över i pannan med fläskfilén, löken och de soltorkade tomaterna
Vi gillar broccoli, men ibland kan man tröttna lite på den kokta varianten. Så för några månader sen hittade vi ett populärt recept på Pinterest, som vi gjort rätt många gånger