En krämigt god omelett med bland annat skogschampinjoner och massa god parmesanost. Barnen åt inte detta utan fick en annan rätt där ägg står med i innehållsförteckningen, amerikanska pannkakor
Ingredienser Portioner. 4 3 schalottenlökar 1 vitlöksklyfta 9 dl svampbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 msk olivolja 3 dl carnaroli- eller arborioris 2 dl vitt vin eller matlagningsvin 250 g kastanjechampinjoner 3 msk smör 2 dl riven parmesanost salt och nymalen svartpeppar ruccola till servering Lägg till i inköpslistan
Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. 300 g skogschampinjoner. Gör så här. Sätt ugnen på 225°. Tvätta och klyfta potatisen, skala rotfrukterna och skär dem i klyftor
1300 skogschampinjoner. 1Lyft upp köttet och skär ett snitt längs med hela filén. 1Fyll snitten i köttet med gorgonzolan, tryck ihop öppningen och surra ett steksnöre runt hela filén. 1Pensla potatishalvorna med smält smör, salta och peppra och avsluta med att strö över ströbröd. 1Lägg köttet i ett ugnsfast fat tillsammans med de stekta champinjonerna och ställ in mitt i ugnen på 200 grader i ca 15 min. 1Ta ut kött och potatis samtidigt och servera varmt tillsammans med en grön sallad
Kan man misslyckas med fläskfilé. Denna gryta gjorde jag i helgen och kan även njuta av på jobbet åtminstone en dsg i veckan eftersom jag med flit lagade för mycket
Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. 300 g skogschampinjoner. Gör så här. Sätt ugnen på 225°. Tvätta och klyfta potatisen, skala rotfrukterna och skär dem i klyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.