Det är inte så ofta som jag kokar rimmad oxbringa, men jag tycker att det är så gott. Det tar tid att laga denna klassiska rätt, men den är värd att vänta på
Sommarvärmen har hållit i länge i år, men nu börjar nog morgnarna vara svala och kvällarna kortare. Hösten känns också av i mitt kök och det är grytor, lamm, indiskt och lingon som gällt
Kåldolmar är höstmat. Kåldolmar är rejäl husmanskost. Och så är det gott. Kåldolmar är inte alls svårt att göra, lite pyssligt och tar lite tid men inte svårt
Av resterande kål blir det en kålpudding att stoppa i frysen (receptet delade jag i augusti). Idag blev det en hel långpanna med kåldolmar - en riktig höstklassiker
Godmorgon gott folk. Här är man uppe före tuppen. Jag ska operera min tumme i Umeå idag klockan 9, så strax kommer min chaufför Cicci och ska hämta upp mig
Vet ni, jag hittade ett recept på chips som jag gjorde förut. Självklart kan man göra en större sats i ugnen på en plåt men detta receptet är bra om man är sugen på lite mindre