Ingredienser Portioner. 4 800 g potatis 3 schalottenlökar 1/2 dl hackad dill och persilja 1 - 1 1/2 msk kapris Sås 1 msk vinäger 2 tsk fransk senap 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 krm socker 3 msk raps- eller olivolja 1 msk vatten Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
vitkålshuvud, strimlat. 1tärnat äpple. 1gräddfil. 1majonnäs. 1fransk senap. 1salt, svartpeppar1. Skölj den strimlade vitkålen och låt rinna av väl i durkslag
Vilken värme. Vad passar bättre än en god sallad dessa varma sommardagar. Om man dessutom har en vinägrett till så känns det ännu fräschare än om man använder sig av en mejeribaserad dressing med crème fraîche eller yoghurt
Strimla köttet och blanda med chilikrydda. Låt dra i 30 minuter. Stek köttet hastigt i smör. Skiva potatisen, klyfta nektarinerna, skiva löken och smula fetaosten i bitar
Känns som om jag tjatar men, ja, jag älskar kål. Julen är därför en väldigt bra tid för mig. Kanske att julen hade varit minst lika bra utan kål, men dumt att chansa
Jag testade att göra en twist på den klassiska treveckorssalladen, recept på den hittar du HÄR. Jag gjorde den med rödkål denna gång och smaksatte dressingen med senapsfrön