Späd med mjölk och grädde under omrörning. Knaperstek fläsket. Smaka av med salt och peppar. Smaksätt eventuellt löksåsen med lite av det smälta fettet från stekningen
STEKTFLÄSKMED LÖKSÅS. Under min uppväckt fick jag ofta fläskmed löksås till middag och jag har alltid tyckt att det är jättegott men jag har inte ätit det sedan jag slutade äta potatis
Stekt ris. Lägg ner fläsk och stek till fläsk bli brunt och krispigt. 1 Blanda ihop fläskmed ingredienser. Lägg i tallrik med kökspapper (för att få bort lite olja) 3 Hetta upp oljan i en wok eller stek panna ca 2 min. servera med gurka eller sallad ,1 bit citron tips man kan byta till annan kött till exampel. kyckling eller räkor 200 g fläsk, skuret i bitar. 200 g fläsk, skuret i bitar 4 msk Tunn soja sås (göra från böner) Svartpeppar Oyster sås 1 msk Stekt ris Kokt ris, 5 dl rekommenderas 1 gul lök, småbitar 1 tomat, småbitar 1 morot, småbitar Broccoli 1 bit vitlök, småbitar Smör eller margarin 2 ägg 2 msk fisksås 1 msk socker 1 msk oystersås
Avnjut medknaperstektfläsk och en kall öl om du är sån. I med gräddmjölken, vispa, vispa. stektfläsk. 1 st blomkålshuvud i mindre bitar 3 st morötter i mindre slantar 2 st nävar gröna bönor i bitar 6 dl gräddmjölk (hälften hälften) 3 msk smör 3 msk vetemjöl salt socker svartpeppar Lite malen muskot stektfläsk
Stektfläskmed kokt potatis och löksås. Jag lyxade till det medsmörstekta färska morötter och grön sparris till rätten, men självklart kan du servera rårivna morötter och kanske en enkel vitkålssallad till istället om du vill hålla dig till det klassiska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.