Sätt ugnen på 200°C. Skär vitkålen i småbitar och stek den i smör och sirap tills den blir mjuk. Lägg köttfärsen i en bunke och blanda den med 6 dl mjölk
Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Ursprungsreceptet kommer från Ingrid Erikssons kokbok â€Det goda köket†(ICA Bokförlag, 2010, Foto
The more the merrier kanske man kan säga om den här tårtan. Foto. Karin / bevemyrs blogg. Idag fyller Mats år, men då delar av familjen är utslagen i något influensaliknande firas dagen med måtta
Love me I’m Famous kommer från Cafe Opera och har varit en favorit hos mig i massor av år, den finns här på bloggen på fler ställen men här kommer en variant på den, istället för Bacardi Razz och Bacardi Gran Melon så hade jag Bacardi Pineapple
Mors dag. 2014-05-26, 21. 41. Mors dag firades såklart med en riktigt sommrig tårta. Charlotte russe. Eftersom den är så god och för att den är min favorit tårta så tänkte jag dela med mig av receptet och hur ni kan göra den
4 portioner, 40 minuter Macaroni & cheese 300 g makaroner 5 dl mjölk 4 portioner. Macaroni and cheese är som Kristin beskrev det så bra – överkokta makaroner i ostsås
Sätt ugnen på 200°C. Skär vitkålen i småbitar och stek den i smör och sirap tills den blir mjuk. Lägg köttfärsen i en bunke och blanda den med 6 dl mjölk
Mjölkchokladscheesecake med maränger. 10–12 bitar. Botten100 g smör250 g digestivekex. Fyllning200 g mjölkchoklad5 dl vispgrädde 200 g färskost, t ex Philadelphia 1 msk florsocker10–14 maränger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.