Inget slår en smoothiebowl till frukost på helgerna. Tycker det blir så fluffigt och fräscht med ägg i, samtidigt som det är bra att få i sig till frukost utan att det smakar något
Peel and top & tail the carrot, then slice very thinly. Blitz the rest of the ingredientstogether for 30 seconds or so, until you have a thick marinade. Place the carrot and marinadeinto a dish, mix together so that all of the carrot slices are coated, and set to one side for 30 minutes. Heat your oven to 200°C/400°F. Place the carrot strips side-by-side on cookie sheet (line it with parchment or a silicone mat if it’s not non-stick), spread the rest of the marinade evenly over the strips, and then bake for 15-25minutes, depending on how crispy you want your ‘bacon’ to be. 1 tbsp tahini. 1 tbsp light oil (e. 5 tsp coconut aminos
Forma biffar (blöt händerna mellan varje biff så fastnar det ej på händerna) å stek i medelvarm pannaStek i det som känns bäst (vi använde mildaculiness, men det funkar med vilket fett som helst)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.