Enhärligt franskt bakverk som gör din fika blir lyxigt. Jag funderar på att baka en Lussekatter som alla andra har bakat just nu men jag kommer inte fram till de hehe eftersom mitt hjärta är stoppa till den här Croissant
Biffstroganof tycker jag är en jättegod maträtt som ofta blir bortglömd och det är synd eftersom det både är enkelt att göra och gott att äta =) Ofta gör vi den på ett klassiskt sätt menden här gången var det min kära man som gjorde den efter ett recept av Tommy Myllymäki och då var det lite vitt vin i som gav en trevlig syra till rätten
TwitterFacebookSkriv utE-postGoogleLinkedInFlerStumbleUponGillaGilla Laddar. Jag vet, det är väldigt tidigt, men vi har faktiskt börjat provsmaka årets glögg redan
Basilika - färsk. Värm upp olivoljan till tomatsåsen i en kastrull. fräs försiktigt i kastrullen. Skölj och riv citronskalet och blanda ner i tomatsåsen
Och det här var en riktig höjdare. Visst finns det mycket som är viktigt i vardagen och ett av det viktigaste för mig är att ha tid att kunna släppa allt för en stund och finnas där när någon behöver mig
Här sitter jag o systern o mumsar sconesfrukost på tåget genom skåne. Vår plan från början var att lyxa till det och köpa ett sånt där frukostpaket från espresso house, men det hade inte öppet så tidigt på söndagar
En riktigt härlig lördag, precis som jag ville ha den i dag. Lammkotletter med ugnsrostad potatis och grönsaker som fanns i kylen (morötter, fänkål och lök) samt vitlök, salt och svartpeppar, supergott
Har ni någonting i mat- eller kakväg som får er också att resa i tiden. Det är chokladsnittar, chokladbröd eller chokladkakor som får oss att ta dennaresa tillbaka i tiden och med ett glas iskall mjölk i handen så går denresan så mycket snabbare
Det finns ju tusen och en olika dieter, kosthållningar och råd till hur man skall äta. Och det är inte alltid helt enkelt att hålla isär alla begreppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.