Stek på dem lite och krydda meddragon på burk. Vänd på dem och peta i ädelost i hålet och låt sedan kycklingen puttra på i pannan med 5 dl matgrädde och lite salt och peppar
med. Vitlökssill. Vänd över till ugnsgaller, dra av bakplåtspapper, klipp i bitar, färdigtorka tills helt torrt och krispigt (fortsatte med 70 grader 1 timme och sedan 50 grader med ugnsluckan lite på glänt). 50 grader med
Gör såsen genom att spilla på grädden och smaksätta med dijon efter smak och resten av dragonen. Hacka spenaten grovt, bryn den i smör med den finhackade vitlöken och salt och peppar tills den mjuknat en aning
De långa drinkarna med mycket läsk undviker jag gärna. Maraschinobäret behåller jag, men istället för Benedictin, Cointreau eller vad ni nu har i era slings, väljer jag Dragon blood
Garnera ev med hackad persilja. Rör ihop crème fraiche, majonnäs, vitlök, persilja och dragon. 1 tsk torkad dragon. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 förpackning 5-minuterssill, ca 420 g 2 dl Arla Köket® crème fraiche 1 msk majonnäs 2 vitlöksklyftor ½ dl hackad färsk persilja 1 tsk torkad dragon
Lägg sillfiléer i sillag över natten, slå av lagen. Skär sillen i bitar, blanda ihop såsen tillsätt så mycket torkad persilja du vill för att såsen ska se fin ut och lägg ner sillen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.