Börja stoppa korven - lämna först ca 3 cm fjälster tomt innan du låter smeten gå i, efter ca 15 cm så lämnar du lite fjälster tomt igen och snurrar korven runt några varv så en ände bildas
Kryddblandning15 g hela koriandefrö10 g Garam masala5 g paprikapulver15 g salt30 g strö råsocker5 g spiskummin½-1 g cayennepepparRosta korianderfröna i en torr stekpanna en kort stund, fram tills de börjar dofta och innan de fått färg. ½-1 g cayennepeppar
När man är nöjd med blandningen, fyller man fjälster med köttet, knyt med krymt bomullsnöre var 15-20 cm, knyt på två ställen med ett par mm mellanrum, så att man kan dela på korvarna. 20-50 g stark malen paprika ( efter smak). blötlagda 4-5 timmar
I stekpannan häller du i fond,vatten ,CF, salt, peppar o dragon. För 4 pers1 stor zuccini1 gullök500 g färsklax3 msk konc fiskfond + 2 dl vatten3 dl CFSalt ,peppar o dragonRis till 4 pers200 g broccoliSaltLägg laxen i en ugnsform , salta ,peppra o dragona
-”Ska det vara lime eller citron. Maraschinobäret behåller jag, men istället för Benedictin, Cointreau eller vad ni nu har i era slings, väljer jag Dragon blood
Härom kvällen när vi laddade inför kvartsfinalen i fotbolls-EM åt vi Welsh rarebit (varma smörgåsar med kryddig oststuvning) till middag, och Welsh cakes som dessert
Blanda samman senap och dragon, pensla på laxen. * 1 tsk dragon. * 1-2 krm salt. 1 tsk dragon. 1-2 krm salt. Nu börjar min mage kurra så där mycket som den gör när man äter lunch alldeles för sent
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.