byt ut den vita chokladen mot mjölkchoklad eller mörk choklad. Blir värmen för hög, så blir fudgen hård och smulig, kokar du däremot inte tillräckligt, så blir den seg och klibbig
1 dl vit sirap. 100 g vit choklad. Receptet gäller för 50 st 1½ dl strösocker 1½ dl Arla Köket® vispgrädde 1 dl vit sirap ½ tsk salt 50 g Arla® Svenskt Smör 100 g vit choklad rivet skal av 1 citron
Det ska bli vitaktigt. en året-runt-fudge. Låt svalna något, rör sen hacka vit choklad och smöret. Fudge. På med fudgesmet och sen strösslar du över de resterande solrosfröna
RECEPT – FUDGE MED VIT CHOKLAD OCH MARSHMALLOWS. Så tack Erik=) Anledningen till att han kom i helgen var för att vi bjöd in lite vänner till julfika=) Och bjöd såklart på en hel del godsaker- bland annat Pollyfudge, chokladkola och Mozartkulor
Hacka den vita chokladen i bitar och rör ner det i grädden så det smälter tillsammans med sockret. 2 gelatinblad3 dl grädde1 dl mjölk2 msk socker100 gram vit chokladGör såhär
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. Den där lite odefinierbara, kalla, vita såsen passar faktiskt väldigt bra till fiskpinnar, kokt potatis och gröna ärter
Här har ni en gudomligt god vit chokladcheesecake. Vit choklad och hallon gifter sig så bra. Den vita chokladen som är rätt så söt och sen syrligheten hos hallon
Vit choklad och hallonmoussetårta, 12 bitarBotten. 300 g vit choklad200 g Philadelphiaost25 g socker5 dl vispgrädde3 tråg med färska hallon à ca 250 gSätt ugnen på 175°. 300 g vit choklad
Christmas Fudge CakeBotten100 g smör240 g strösocker1 nypa salt25 g kakao2 tsk vaniljsocker100 g vetemjöl2 äggMintkräm25 g smör1 msk sirap1 burk kondenserad mjölk (den på 397 g)75 g rostade hasselnötternågra droppar pepparmintGanache100 g mörk choklad (ca 50%)60 g vispgräddekrossade polkagrisar + polkaspånSätt ugnen på 150 grader
Då är den här vita sangrian perfekt. Vill du vara ute i god tid kan den vita sangrian förberedas innan med alla steg utom Spriten och isbitarna, som tillsätts när gästerna kommit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.