choklad. Koka upp på medelvärme och låt koka ca 20 minuter, under omrörning och var uppmärksam mot slutet då det snabbt kan bränna fast. Vissa säger 116 grader andra 125 grader, själv har jag gjort hellyckad fudge då smeten bara var uppe i 100 grader men klarade kulprovet, så jag tror inte att det är så viktigt men speciellt mycket exakthet här
RECEPT – FUDGEMEDVITCHOKLAD OCH MARSHMALLOWS. Så tack Erik=) Anledningen till att han kom i helgen var för att vi bjöd in lite vänner till julfika=) Och bjöd såklart på en hel del godsaker- bland annat Pollyfudge, chokladkola och Mozartkulor
Börja därefter med den vitachoklad brownien. Börja med den mörka choklad brownien. Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvliga brownie
Varm chokladmed skumtomtar och vitchoklad. I medchoklad och skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Här kommer en riktigt ljuvlig cheesecake med mascarpone och vitchoklad, toppad med ett lager kola. Servera den tillsammans med sommarens bär för att få till en syrlig kontrast
Mörk chokladbottenmedvitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Krämig och god vitchoklad mousse tårta med en chokladbotten. Tillsätt äggulorna samt gelatinpulver och vispa kraftigt med en elvisp till en krämig smet
Extra plus att de blir så vackra också med de olika lagren, då smakar det extra gott också. Vitchoklad och saffran är ju som bekant en underbar kombo och denna fudge är inget undantag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.