RÄCKER TILL 12 ST FARSDAGSBAKELSERELLER 12 ST PÅSKBAKELSERINGREDIENSER. 100 g vit choklad. 250 g florsockerGÖR SÅ HÄR. RÄCKER TILL 12 ST FARSDAGSBAKELSERELLER 12 ST PÅSKBAKELSERINGREDIENSER. 100 g vit choklad. 250 g florsocker
Vit choklad med vanilj. 180 gr (1 kaka) marabou vintervit. 200 gr philadelfiaost. 2-2½ dl florsocker ( man får testa sig fram till man får den konsistens man vill ha. 200 gr philadelfiaost. 2-2½ dl florsocker
Cirka 40 minicupcakes2ägg21/2 dl socker1 tsk vaniljsocker3 1/2 dl vetemjöl1 tsk bikarbonat1 nypa salt200 g mörk choklad 70%100 g smör2 msk starkt kaffeVit chokladfrosting100 g vit choklad150 g mjukt smör150 g philadelphiaost250 g florsocker. 2. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet. 2 ägg. 21/2 dl socker
Halloncupcakes (recept från Leilas bok "A piece of cake")ger ca 12 medelstora cupcakes3 ekologiska ägg21/2 dl socker1 tsk vaniljsocker100 g smör1 dl mjölk3 1/2 dl mjöl2 tsk bakpulver1 nypa saltskal och saft av 1 citron3 dl färska eller frysta hallon1. Sätt ugnen på 175°2. Vispa ägg, socker & vaniljsocker vitt och pösigt3. Placera ut formarna i en muffinsplåt, fyll dem till 2/3 med smet ( Ett annat sätt att få cupcakesen att hålla formen är att grädda i dubbla formar. Vitchokladfrosting200 g vitchoklad200 g philadelphiaost eller annan färskostflorsocker efter behag1. Smält chokladen i vattenbad eller försiktigt i micron2. 21/2 dl socker. 3 1/2 dl mjöl. 2 tsk bakpulver
FYLLDA JORDGUBBAR VIT CHOKLADFROSTING. 50 gram vit choklad. 50 gram vit choklad. Jordgubbarna kostade 10 kronor asken på Ica igår så jag kunde inte låta bli att köpa ett par att ha som dessert till mig och L
1 ¼ dl kakao av hög kvalitet2 ½ dl hett kaffe115 gram rumsvarmt smör2 ½ dl socker2 ägg3 dl vetemjöl1 tsk bikarbonat1/4 tsk bakpulver1 nypa salt100 g hackad mörk chokladHallonfyllning. 200 g hallon färska eller frysta. 2 msk sockerWhite Chocolate Frosting. 75 g vit choklad av hög kvalitet150 g rumsvarmt osaltat smör150 g philadelphiaost4 dl florsockerev några droppar karamellfärgCupcakes. 2. Fyll bakformar placerade i muffinsplåt till 2/3 med smet. 2. 2. 2 ½ dl hett kaffe. 2 ½ dl socker. 2 ägg
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Vispa ihop kesella, philadelphiaost, florsocker, vaniljsocker och pepparmintsarom till en jämn smet och rör sedan i den vita chokladen
Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt. Vit choklad frosting. 2½ dl socker. 2 tsk bakpulver. Placera ut muffinsformar på en muffinsplåt och fördela smeten på 12 formar. Grädda i mitten av ugnen i ca 12-15 min på 175 grader. 200 g vit choklad. 200 g philadelphiaost. 3 ägg 2½ dl socker. 2 tsk bakpulver. 200 g vit choklad. 200 g philadelphiaost
Vispa smör och socker vitt och krämigt. Smält den vita chokladen och låt den svalna något. 12 st175 g smör3 dl socker1 dl kakao½ dl ljus sirap1 nypa salt3 ägg1 ½ dl vetemjöl100 g mörk choklad, grovt hackadca 1 dl valnötter, grovt hackadeFrosting. 200 g philadelphiaost150 g smör, rumsvarmt100 g vit choklad5 dl florsockerfärggel eller karamellfärg½-1 msk citronsaftströsselSätt ugnen på 175°. 12 st
Jag satt och kollade igenom foton tagna från förra sommaren och upptäckte då bilder på dessa cupcakes med jordgubbar och vit choklad, helt bortglömda bland allt jag bakat
3 december 2018 @ 19. Vitchokladganaché200 gram vit choklad, hackad1,5 dl vispgräddeBörja med ganachén eftersom den behöver svalna helt innan den vispas upp. Deg150 g smör, rumstempererat2 ¼ dl farinsocker1 ägg + 1 äggula3 ½ dl mjöl1 tsk bakpulver½ tsk nejlika. Dela degen i 2 och rulla ut på mjölat bakbord till rullar som är ca 3,5 cm i omkrets. Skär i ca 2,5 cm breda skivor. Grädda i 200 grader i mitten. Rosta lite pecannötter i 200 grader varm ugn, passa nötter noga så de inte bränns vid. 3 december 2018 @ 19. Vitchokladganaché200 gram vit choklad, hackad1,5 dl vispgräddeBörja med ganachén eftersom den behöver svalna helt innan den vispas upp. Deg150 g smör, rumstempererat2 ¼ dl farinsocker1 ägg + 1 äggula3 ½ dl mjöl1 tsk bakpulver½ tsk nejlika. Dela degen i 2 och rulla ut på mjölat bakbord till rullar som är ca 3,5 cm i omkrets. Skär i ca 2,5 cm breda skivor. Grädda i 200 grader i mitten. Rosta lite pecannötter i 200 grader varm ugn, passa nötter noga så de inte bränns vid. 200 gram vit choklad. 2 ¼ dl farinsocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.