Börja med såsen. Dela passionsfrukterna, gröp ur dem och blanda med matyoghurt. Smaksätt ev med rom. Stjälp genast upp bakelserna och servera med såsen
Detta var ett försök medvit choklad. Men den blev väldigt söt, trots den syrliga yoghurten med passionsfrukt i, och jag tyckte att det enda den hade gemensamt med min vanliga chokladfondant är den kladdiga mitten
Börja med såsen. Dela passionsfrukterna, gröp ur dem och blanda med matyoghurt. Smaksätt ev med rom. Stjälp genast upp bakelserna och servera med såsen
Hacka den vita chokladen i bitar och rör ner det i grädden så det smälter tillsammans med sockret. 2 gelatinblad3 dl grädde1 dl mjölk2 msk socker100 gram vit chokladGör såhär. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i ca 5 minuter
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. Den där lite odefinierbara, kalla, vita såsen passar faktiskt väldigt bra till fiskpinnar, kokt potatis och gröna ärter
Påminner inte den helvita tårtan nästan om en bröllopstårta. De blev så himla goda så jag testade att göra en tårta med ungefär samma recept och det var inte så dumt det heller
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Underbart skön sommarkväll i går och vi festade till det med lite vit sangria. )InstruktionerSkär citrusfrukterna i skivor, snoppa av och skiva jordgubbarna och blanda med vin, slkohol och läsk/kolsyrat vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.