Vispa ihop florsocker, äggvitaoch ättika. Vit chokladmousse. Ta fram glasen med moussen. Rör ihop och låt vila till sockret löst sig, rör lite då och då
Smält chokladen i en plastbunke i mikron på medelhög effekt, eller i ett vattenbad • Blanda ner russin, cornflakes och kokos • Häll upp chokladblandningen på en plåt med bakplåtspapper och låt den svalna i rumstemperatur • Vid servering, bryt eller skär bitar av bräcker
Idag bjuder jag på arabiska kakor meddadlarochvalnöttermed en touch av kardemumma. Sen en tid tillbaka har jag haft ett vakuumförpackat paket med halvt mosade dadlar i skafferiet, som jag köpte i en affär där de säljer produkter från utlandet
Innan servering smular du över ett par pepparkakor och strösslar med lingon. Efter att jag och A igår kollat in både julgranar och stjärnor på Ica Maxi och tjuvsmakat på lussekatter fick det blir en julinspirerad efterrätt igår kväll
Härligt “crunchig” med julsmaker som valnötter, dadlar, kanel, ingefära, nejlika och kardemumma. Blanda havregryn, havrekli, pumpakärnor, solroskärnor, valnötteroch kryddor med rapsolja och lönnsirap i en stor ugnssäker form
Lingonens sura och lite bittra smak passar perfekt i kombination med den söta vita chokladen. Skorporna blir väldigt vackra med de röda lingonen i också
Det var även omtyckt av vår lilla 6-månaders som satt brevid och drog i tallriken för att få mer Går jättebra att variera med de frukter och nötter som man tycker om eller har hemma
Det var inte lätt att hitta en vit choklad, kanske beror på att jag bara ser Marabou mjölkchoklad. Blanda ner de torra ingredienserna, chokladen ochvalnötterna varvat med gräddfil och grädde
Valnötscookies medvalnötterochdadlar, nya storfavoriter hemma hos oss. Dessa valnötscookies är inte bara rasande goda utan roliga att göra, låt verkligen barnen vara med här
Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med kant och fyll med smet. Hade med mig brownies med alla syndiga goda ingredienser man någonsin kan tänka sig till jobbet idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.