Varmchokladmed skumtomtar ochvitchoklad. Att dricka varmchoklad efter pulkaåk, promenad i snön eller någon annan utomhusaktivitet är så himla mysig, det värmer långt in i kroppen
Servera omgående med vaniljglass och rostad vitchoklad. Karamellisera strösockret i en stekpanna på medelvärme tills det blivit gyllene, häll på champagnen, lägg i vaniljstång och märg
VarmVitChokladmed Vanilj, Karamellsås och Rom. Och om du är sjuk, som jag, så är det helt okej att toppa chokladenmed både vispad grädde och marshmallows
Finhacka chokladenoch rör ner i den varma gräddmjölken så att chokladen smälter. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med kant och fyll med smet
Lägg den vitachokladen i en värmetålig skål tillsammans med vispgrädden och mjölken och hetta sedan upp blandningen över en kastrull med sjudande vatten tills chokladen är helt smält
Häll upp i en kopp och toppa eventuellt med vispad grädde och pytte lite kakao. Men nu hade jag en förpackning kokosmjölk extra creamy öppnad så jag testade att göra varmchoklad på den och en smoothie
Den stora utmaningen är att inte äta upp dem när de fortfarande är lite varma. Låt svalna och servera med grädde blandat med lite vaniljsocker och limeskal
Mörk chokladbottenmedvitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vitchoklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Extra plus att de blir så vackra också med de olika lagren, då smakar det extra gott också. Vitchokladoch saffran är ju som bekant en underbar kombo och denna fudge är inget undantag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.