Trillingnöt – se & gör 150 g hasselnötter 150 g nougat 150 g mjölkchoklad flingsalt. 150 g hasselnötter 150 g nougat 150 g mjölkchoklad flingsalt www.koket.se
Wienernougat, Jessica Frejs recept 200 g mandelspån 250 g nougat 150 g mörk choklad. 200 g mandelspån 250 g nougat 150 g mörk chokladwww.koket.se
Panaforte inte blockchoklad). 100 g oskållad mandel 100 g hasselnötter 50 g pistagenötter 1 tsk malen kanel 1 dl vetemjöl 1 dl honung 1,5 dl strösocker 100 g mörk choklad (obs www.koket.se
KokosMumsVitcitronchoklad med citronkrisp i från Änglamark, den är supergod. Blanda sockersorterna med vatten ochäggvitanoch eventuell likör i en vispskål Mary Dane -
Rabarberkola Låt svalna och häll på burkar. Förvara i kyl och värm gärna vid serveringen. 1. Koka samtliga ingredienser 15 minuter tills det tjocknat Svt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.