Vild Köttfärspaté med ris och svamp
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl ris
  • 1/2 dl torkade kantareller
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 8-10 oliver
  • 2 msk torkad persilja
  • 1 msk torkad mynta
  • 1/2 tsk kanel
  • 1/2 tsk socker
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 krm vitpeppar
  • 2 msk viltfond
  • 850 g rådjursfärs
  • 2 ägg
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 tsk salt
  • 1 1/2 dl turkisk youghurt 10%

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.