kycklingpastamed soltorkade tomater och spenat. Eftersom jag inte gillar sås som är gjord på matgrädde så gör jag min med matyoghurt och lite matgrädde
Krydda kycklingen med salt och peppar. Tillsätt spenaten och de gröna ärterna, rör om väl. Slå på vattnet, krydda med salt och svartpeppar och rör i Crème Bonjour Örtagård
Vänd ner babyspenaten vid servering. Gräddig kycklingpastamedspenat4 port400 g penne rigate500 g kycklingfilé2 msk olivolja1 st finhackad gul lök2 st pressade vitlöksklyftor50 g sockerärtor2 dl grädde1 msk kycklingfond70 g babyspenat1. Låt koka i 5-10 min, smaka av med salt och peppar
Blanda i grädden som du blandat i sweet chili + kryddor och sedan i med nötterna. Servera med nudlar. Stek upp strimlad kyckling i lite olja, salta och peppra
Slå i de skivade shampinjonerna och låt dem brynas med i grytan några minuter. Skölj och skiva purjolök och löken och bryn det tillsammans med kasslern och champinjoner tills löken mjuknat något
För jag har nämligen bestämt mig för att jag ska samarbeta med viktväktarna. När dom frågade mig om jag ville samarbeta med dom så var det nästan som att jag gav mig själv en julklapp
Jag älskar tex-mex (som ni kanske har märkt) och det bästa med ViktVäktarna är att jag kan fortfarande äta det jag älskar – bara i måttliga mängder och/eller i andra former
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.