Och barnen älskar den. Som ni vet så jobbar jag heltid som lärare, driver den här bloggen och har familj och hus, så då har jag inte alltid så mycket tid att lägga på matlagning
Igår kväll inventerade jag min frys och insåg att jag nog har bakat lite mycket på sistone och behöver ha en liten rensning innan jag får baka något mer
Så påbarnens begäran bakade vi dessa igår. Häromdagen när vi efter ännu en väldigt varm och härlig dag slog rot i soffan upptäckte jag till min glädje att de skulle visa repris på ett av Leila bakar
1Barntopping. 11 tsk chiliflingorVärm olja i en stor gryta på medelvärme. För att göra barnversionen, häll i pastan direkt i kastrullen och låt koka i 1-2 minuter
Eftersom vi går på en i Ur och Skur-förskola där man inte serverar frukost så existerar liksom inte riktigt alternativet att låta barnen hoppa över frukosten hemma
Ibland önskar jag att folk tänkte över hur mycket socker deras barn faktiskt får i sig på en vecka. Dessutom bjuder barnen varandra, vilket gör att mitt barn får i sig skit som jag helst vill att han ska slippa få i sig
Receptet hittade jag på Ica. Sätt ugnen på 175°C. Mina tjejer är nog lite för små för att gå och knacka dörr men för små för att klä ut sig är de absolut inte, tänkt att stora tjejen redan varit utklädd och med på halloween 3 gånger
Sätt ugnen på 225º. Lägg sugersnapsen ovanpå riset, lägg på locket och låt koka 2 min till. 8 min Lägg sugersnapsen ovanpå riset, lägg på locket och låt koka
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.