Detta underbara bär som är så litet men så magiskt…. För några dagar sen så gjorde jag ChiliConCarne till lunch och hjälp var länge sen jag gjorde det, varför då
Tweet Pin It Skriv utChiliconcarne på högrev är ett riktigt långkok som passar perfekt till söndagsmiddag när man har lite mer tid att titta till grytan
Ikväll blev det ChiliConCarne på tonfisk. Salt, peppar, vitlökskrydda och chilipulver. . Nu var det ett tag sen jag stod vid spisen och lagade en "riktig" måltid
Jag vet att jag har delat ett chilirecept förut och här har jag egentligen bara bytt ut köttfärs mot högrev, men jag fick frågan om jag kunde lägga upp receptet så vi kör
Chiliconcarne. Så förutom de vanliga kryddorna så åkte det i både rött vin och kakao i dagens chili. Kärna ur chilin samt finhacka tillsätt den sedan till löken tillsammans med pressad vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.