och det känns ju som evigheter sedan - i fredags. Detta bjöd vi på. Citronfilé (Elle mat & vin), potatisgratäng, rödbetssallad (Elle mat och vin) och ett par kalla såser
Jag vill få dem att förstå hur maten vi äter påverkar våra kroppar utan förbud. Sedan mina barn föddes var jag säker på en sak – jag vill lära dem att ha ett sunt och balanserat förhållande till mat
Här harvihaft tur och klarat oss och har det varmt och skönt. Vihar det ganska okej faktiskt. Hoppas ni alla har det bra, och att inte alltför många av er där ute som är utan ström
När det gäller våra matvanor och vår hälsa harvi en del att fundera på. Dock är jag övertygad om att denna metod har fått oss att tänka på ett annat sätt kring matintaget
Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Där kompenserades verkligen att vi varken har höst- eller sportlov. Den här veckan har gått superfort. Därför vill jag nu bara att skolan ska börja igen, så att man kan komma igång lite igen
Såklart bakar jag den hela året om, men oftast byter jag då ut jordgubbarna mot något annat, som granatäpplekärnor till vintern, blåbär till hösten och varför inte hallon till våren, som alltid är det bara att testa sig fram
Måste tipsa om en grymt god middag vi åt idag, den är så enkel att laga att alla klarar det och smakerna är en blandning av kinesisk och thaimat, en nya favoriträtt, gör den bara
Inte så fasligt annorlunda egentligen, möjligtvishar fotona blivit bättre och framförallt så lyckas vi numera komma ihåg att ta bilder på maten vi äter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.